Kosthold og kosttilskudd, Trening

Fungerer fastet kardio arbeid?

I mange, mange år har fagfolk fra treningsbransjen anbefalt sine kunder å stå opp tidlig for å gjøre sitt kardiovaskul’r trening og DERETTER spise frokost. Det har alltid vært en antagelse at fastet kardio vil brenne mer fett, fordi glykogenlagrene er lave om morgenen. Så stemmer dette?

En ny studie satte denne teorien på prøve. De sammenliknet trening med et fastened utgangspunkt mot en gruppe som hadde inntatt et maltid for a se pa hva som gir best effect I forhold til a brenne fett. Gruppen gjorde cardio på tom mage, og deretter 2 uker senere nøyaktig samme cardio, men denne gangen etter en lett frokost. Resultatene målte oksygenforbruk og kaloriutgifter. På begge datainnsamlingene var oksygenforbruket betydelig høyere i frokostgruppen. 12 og 24 timer etter trening ble frokostgruppen malt til a ha den høyeste kaloriforbrenningen etter 36-minutters tredemølleokt.

Så hvis du prøver å brenne flere kalorier og mer kalorier fra en fettkilde, anbefales det å spise en lett frokost før morgentrening. Det er en økning i metabolismen både under og etter treningsøkten. Spise eller drikke noe lett fordøyelig minst 20 til 30 minutter (eller opptil en time) før morgentrening. En “pre-workout” morgen snack bør inkludere matvarer som har et høyt karbohydratinhold og er let fordøyelig. Dette inkluderer mat som frukt, brød, energibarer og energidrikker. Sørg for at klienten også drikker litt vann før treningen slik at hun / han er skikkelig hydrert. Fed vs. Fasted “myth busted.” Spis før trening.

Anbefalte produkt: