Nytt produkt

Revolusjonerende Pre:combat3.0 Workout & Energi!

Pre:combat3.0 – Extreme energy & focus

60ml Coffee

Pre:combat3.0 inneholder det kraftige nootropiske sulbutiamine , som hjelper med konsentrasjon og fokus. Når sulfutiamin kombineres med koffein, vil du få en betydelig boost til din “sinn muskelforbindelse” og ekstremt mentalt fokus, avgjørende for når du trenger å “gå til krig”.
Pre:combat er for de som krever det beste!

  • Virkningsstart: 5 minutter
  • Effektvarighet: 2-3 timer
  • Smaker: Kaffe

Pre:serien er en liten revolusjon innen kosttilskudd. Et hurtigvirkende kosttilskudd med opptak i munnhule og svelg. Spray i munnen og kjenn effekten etter kort tid.

Pre har utviklet en serie med kosttilskudd som er designet for å gi en spesifikk effekt. Produktene kan brukes hver for seg eller i kombinasjon med hverandre.

Om du ønsker mer energi og overskudd, bedre fokus og konsentrasjon, stabilt energinivå, overskudd, bedre søvn eller vil føle deg vel og harmonisk, så bør du prøve Pre:. Pre:serien tas opp umiddelbart i kroppen og virker i 3 til 5 timer.

Welcome to the pre:revolution!

Anbefalte produkt:

Pre:combat3.0

Pre:combat3.0 inneholder det kraftige nootropiske sulbutiamine , som hjelper med konsentrasjon og fokus. Når sulfutiamin kombineres med koffein, vil du få en betydelig boost til din "sinn muskelforbindelse" og ekstremt mentalt fokus, avgjørende for når du trenger å "gå til krig".